Om Oss

Om JH Qonsulterna

JH Qonsulterna startades i November 2015, för att skapa ett personligare bemanningsföretag som fokuserar på trygghet och hållbarhet. Vi har konsulter som är engagerade, och unikt för oss är att vi alla är ute och jobbar på förskolor – ända upp till ägare och VD. Det gör så att vi får en nära kontakt med våra konsulter och våra kunder.

» Personligt
Vi är inte en vikariepool med tusentals personer som vi inte vet namnen på. Affärsidén är att driva ett bemanningsföretag som kan erbjuda konsulter av hög kvalitet, där personer kan utvecklas i jobbet. Den idén kommer alltid före idén om att tjäna pengar och bli så stora som möjligt.

» Noggrann rekrytering
Vi har individuella intervjuer, kontrollerar belastningsregister och kollar referenser. Vår uppfattning om hur personerna känns är viktigt för oss. På det sättet vet vi vilka personer som vi skickar ut till era förskolor. 

» Gemenskap
 Att jobba som vikarie kan ibland kännas ensamt, men det är inte så vi vill känna på JH Qonsulterna. För oss är gemenskap viktigt, därför har vi bra kontakt med varandra och ses ofta på personalträffar! Vi har även en gruppchatt där vi kan dela med oss av berättelser, erfarenheter eller funderingar.

» Vi hjälper dig hitta rätt personal
 Vi jobbar med rekrytering av pedagoger för fasta tjänster eller längre vikarieuppdrag. Genom vårt breda kontaktnät och erfarenhet hjälper vi dig att hitta rätt person till din verksamhet. Läs mer här.

Vill du veta mer eller sammarbeta med oss?

Ring 08-409 343 43 eller maila info@jhqonsulterna.se för mer info!