Hoppa till innehåll

Tycker du om att jobba med barn?

Sök till oss!

Om du tycker du om att jobba barn och ungdomar, vill bestämma själv vilka dagar du kan jobba och dessutom ha en givande dag på jobbet så sök till vår vikariepool. 

Vi söker ständigt efter nya personer till både korta och långa vikarieuppdrag på förskolor och skolor. Ibland söker vi även efter mer specifika tjänster.

Om du är social, utåtriktad och van med barn och ungdomar – så passar du oss! Vi levererar vikarier av hög kvalitet.  Hos oss är jobbet som vikarie viktigt, du förväntas så fort som möjligt ska smälta in för att underlätta dagarna för alla i verksamheten.

Anställd hos oss

Gemenskap och tillhörighet viktigt är viktigt för oss, därför har vi bra kontakt med varandra och ses ibland på personalträffar! Eftersom du är vårt ansikte utåt och ska göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt med bra kläder efter väder. Vi tillhandahåller därför arbetskläder efter årstid.

JH Qonsulterna är din arbetsgivare vilket innebär att vi har ansvaret, du är därmed ansvarsförsäkrad från oss till och från jobbet och ute på uppdrag. 

> Maila oss ditt CV och Personliga brev <

> Eller fyll i formuläret nedanför < 

Kontakta oss

Adress:
Torsten Alms Gata 29
126 51, Hägersten

Telefon:
08-409 343 43

Kontorets öppettider:
(Mån–fre: 06.30–18.00 | Sön: 17.00-19.00)

Epost:
info@jhqonsulterna.se

Intresseanmälan

Fyll i följande formulär så utförligt du kan, så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan (Jobba hos oss)