Våra Konsulter
Dagar då den ordinarie personalen inte kan vara på plats finns våra konsulter som kan rycka ut på kortare och längre vikarieuppdrag på förskolor eller i skolor. 

För att en förskola eller skolverksamhet ska fungera måste det alltid finnas bra pedagoger tillsammans med våra barn och ungdomar. JH Qonsulterna vänder sig därför till förskolor och skolor för att de på ett snabbt och smidigt sätt ska kunna få tag på bra personal till sin verksamhet.  

Alla våra konsulter har genomgått en noggrann rekrytering med personliga intervjuer, referenskoll samt att de har ett godkänt utdrag från belastningsregistret.

Psst... Vi erbjuder samtyckeavtal till era verksamheter, vilket innebär bättre priser på våra tjänster! Ring 08-409 343 43 eller maila info@jhqonsulterna.se för mer info!

 

Fokus vid rekrytering

Vi som arbetar med rekryteringen har lång erfarenhet inom förskola och skola och känner väl till vad som är viktigt för dig som kund när det gäller personal och vikarier. Vi har därför tre fokusområden vid rekryteringen. 

Mångfald

 

Att låta barn och ungdomar få möta människor från olika kulturer och bakgrund i tidig ålder är en del i vårt hållbarhetsarbete och vi ser därför våra konsulter som en unik möjlighet.

Kompetens

 

Att få rätt person till rätt tjänst är en självklarhet. För att matcha ert behov har vi olika kostnadsnivåer beroende på konsultens tidigare erfarenhet och utbildning. 

Personlighet

 

Att jobba som vikarie är en speciell yrkesroll då du utsätts för nya situationer varje dag. För att passa som vikarie letar vi efter konsulter som är utåtriktade och vågar ta för sig i nya sammanhang.